Vi lanserar hudvård!

LERA, MIST & ELIXIR
EN DJUPRENGÖRANDE, VÅRDANDE OCH VITALISERANDE TRIO FÖR HÅRBOTTEN, ANSIKTE OCH DEKOLLETAGE.

BRUNS Products nya hår och hudserie är en djuprengörande, vårdande och vitaliserande behandling för hårbotten, ansikte och dekolletage. Serien består av två olika kosmetiska leror, två mister fyllda med olika ört- och blomextrakt samt två olika elixir från noga utvalda kallpressade oljor.

Den gröna serien

Den gröna serien – FINT BALANSERAD är anpassad för normal till fet hy eller hårbotten med antiseptisk och sammandragande kapacitet. Elixiret är doftsatt med eteriska oljor från ylang ylang och kanel som förstärker den antiseptiska och renande effekten.

Den Blåa serien

Den blå serien – SKÖNT FÖRNYAD har en återupplivande och stimulerande kapacitet och passar normal till torr hud eller hårbotten. Dess elixir är doftsatt med eteriska oljor från lavendel och bergamott som stimulerar cellförnyelsen och återfuktar huden på djupet. Produkterna i den blå serien är även idealiska för mogen hy då de innehåller många ingredienser med anti-age effekt.

MER OM LERORNA

LERMASKER i alla dess former har använts sedan urminnes tider. Lerorna blandas med vatten och helst några droppar elixir för att uppnå en krämig konsistens som sedan appliceras i antingen hårbotten eller på ansikte. De är rika på mineraler och har en djuprengörande effekt tack vare sina otroliga absorberingsförmågor. Efter en behandling med lermask behöver huden återfuktas och återställa sitt pH-värde. Detta gör man genom att använda misten som sprayas lätt på ansikte eller i hårbotten och därefter förseglar man fukten genom att smörja huden med några droppar elixir.

BRUNS Products GRÖNLERA kommer från Montmorillonite – en naturligt grön lera som passar normal till fet hud eller hårbotten. Den är en mästare på att reglera överdriven talg produktion samt har både sammandragande och antiseptisk effekt på porer.

BLÅLERAN kommer från Kaolinleran som finns i flera olika färger. Kaolin – Ci 77007 betyder att den är blå i sin färg och är mycket snäll mot huden. Precis som GRÖNLERA absorberar den överskott av fett och toxiner samt befrämjar den stimulering av syntes i hudcellerna. Den passar bra till normal till torr, eller trött hy.

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”4″ include_categories=”83″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_shop]

MER ON ELIXIREN OCH MISTERNA

Oljorna i BRUNS Products elixir är kallpressade oljor som bibehåller alla näringsämnen och är noggrant utvalda dels för sina unika egenskaper, men även för sin klimatpåverkan genom odling och ursprung. Balansen mellan de olika oljorna gör att de inte känns feta och absorberas snabbt in i huden. Detta ger en vårdande och återfuktande effekt som lämnar din hud sammetslen, smidig och med en naturlig lyster.

MISTEN är komponerad av olika växtextrakt från både blommor och örter. Fulladdad med naturliga och effektiva ingredienser hjälper den huden att lugna, återfukta samt balansera hudens pH-värde. Att återfukta huden med mist kan jämföras med att dricka vatten för kroppen. Den kan med fördel användas flera gånger om dagen så snart huden känns torr, eller behöver en uppfräschning.

GRÖN ELIXIR

I GRÖNELIXIR finns bl.a. hampafröolja och karanjaolja med riktigt fina antioxidanta egenskaper. De är välkända för sina antiinflammatoriska egenskaper och ger även ett naturligt solskydd. Det tränger snabbt in i huden och är därför helt rätt till fet hud.

BLÅ ELIXIR

Båda elixiren innehåller även jojobaolja som binder hudens naturliga fuktighet samt tistel och nyponrosolja som har många hudvårdande egenskaper. Bland ingredienserna finns också vegetabilisk Squalane, en super råvara som bl.a. förbättrar hudens elasticitet.

I BLÅELIXIR finns tex Argan och Broccoliolja som motverkar hudens åldrande och gör att huden känns mjuk och slät.

Elixiren kan användas dagligen och även till natten, antingen för sig själv, eller tillsammans med misten.

Misterna

Misterna är komponerade av olika växtextrakt från både blommor och örter. Fulladdade med naturliga och effektiva ingredienser hjälper den huden att lugna, återfukta samt balansera hudens pH-värde. Att återfukta huden med mist kan jämföras med att dricka vatten för kroppen. Den kan med fördel användas flera gånger om dagen så snart huden känns torr, eller behöver en uppfräschning.

Skillnaden mellan grön och blå mist

I GRÖNMISTEN finns bl.a. ringblomma som har en antiinflammatorisk och bakteriedödande effekt på huden.

I BLÅMISTEN finns tex Immortelle blomman, en unik blomma som aldrig vissnar. Den stimulerar nyproduktion av hud och har unika anti-age egenskaper.

Misten innehåller även extrakt från både åkerfräken och trollhassel som ger både en uppfriskande och sammandragande effekt samt gör huden fastare och ger fin lyster. Både GRÖNMIST och BLÅMIST är helt oparfymerade, men efterlämnar ändå en fräsch och naturlig doft från växtextrakten.

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”83″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_shop]

Contact Us

Vill du ha en personlig rådgivning om vilka produkter som passar dig?

Tveka inte att kontakta oss. Vi svara så fort vi kan.

Tack för att du stöttar BRUNS!

Vi är så glada över att ha dig som en av alla Brunsare.