Balsam nr03 är vårt oparfymerade balsam. Detta balsam innehåller avocadoolja, sheasmör och jojobaolja som återfuktar och ger näring på djupet. Såhär kan du använda det:

1. Balsam

Vi har blandat oljor och fetter som skapar den perfekta återfuktningen efter schampo. Våra balsam hämmar talgproduktionen. Vi rekommenderar alltid att man masserar in balsam i hårbotten och på längderna och låter verka en stund. Extra viktigt för dig med känslig och torr hårbotten!

2. Sminkborttagning

Balsam nr03 är tack vare oljebaserade ingredienser perfekt vid sminkborttagning. Den tar bort ögonsmink och svider inte i ögonen. Den lämnar huden återfuktad och ren.

3. Ansiktsrengöring

Balsam nr03 innehåller skonsamma ingredienser som bevarar vår huds naturliga bakteriekultur. Den rengör, återfuktar och ger näring på samma gång.

4. Ansiktspeeling

Gör en ansikspeeling genom att blanda kokossocker med balsam. Denna peeling tar bort döda hudceller och näringen i balsamen ger en strålande återfuktad hud.

5. Babytvätt

Skippa produkterna med skadliga kemikalier och använd vår Balsam nr03 till din bebis. Den rengör precis så mycket som behövs på bebishuden. Förstärk effekten av återfuktning genom att droppa ner en klick Balsam nr03 i babybadet.

6. Bodylotion

Balsam nr03 kan användas efter dusch på våt hud. Smörj in kroppen med balsam i duschen innan du torkat dig med handduk. Smörj in våt hud, gå ur duschen och torka dig. Huden lämnas otroligt återfuktad och mjuk, dessutom är det effektivt och du slipper känna dig kletig med kräm på torr hud.

7. Rakkräm

Balsam nr03 appliceras innan du rakar dig. Huden lämnas återfuktad och len. Inga röda prickar och eller irriterad hud.

8. Intimtvätt

Balsam nr03 går utmärkt att använda som intimtvätt. Den återfuktar, rengör och påverkar inte den naturliga balansen i underlivet. Våra kunder och vi själva älskar att använda balsam nr03 som intimtvätt.

9. Lockkräm

Balsam nr03 används med fördel som lockkräm. Blanda 1/3 hårsufflé med 2/3 balsam nr03. Massera ut i händerna, krama upp dina lockar i handdukstorkat hår.

10. Ansiktsmask

Balsam nr03 används som ansiktsmask. Avocadoolja och sheasmör återfuktar och ger näring åt ditt ansikte. Låt masken sitta 3 min, 5 min eller 30 min. Du väljer själv.

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”35″ _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_shop]