Tack vare att vår hårmask innehåller ingredienser som sheasmör, avocadoolja, aloe vera, kokosolja och E-vitamin kan den även användas som:

 

  • Nattmask

Applicera hårmasken i håret antingen i nytvättat hår eller i torrt hår. Vira upp håret i en hög knut och vira om en turban eller lägg en handduk på kudden. Skölj av morgonen därpå.

Man behöver inte använda schampo eller balsam efter man sköljt ut hårmasken. (Vill du använda schampo och sen balsam går det bra men det är inget måste.)

Vill du rengöra håret kan du göra det kvällen innan. Applicera därefter hårmasken i handdukstorkat hår för att enbart skölja ur det på morgonen, snabbt, enkelt och effektivt.

 

  • Ansiktsmask

Applicera hårmasken på rengjord hy och låt verka så länge du vill. Ta en liten klick och massera in i huden. Skölj av efter cirka 5-10 min.

 

  • Hårmask

Stressig dag?

Applicera hårmasken i torrt hår, sätt upp i en knut och låt verka 5-10 min innan du går in i duschen.

Städ och tvättdag?

Applicera masken i torrt hår och gör alla sina sysslor. Låt verka hur länge du vill och skölj ur när du är färdig. Njut av en varm dusch och doften av varm bergamott eller underbar ros.

 

  • Bodyskrubb

Ta en del hårmask och tillsätt saltkorn eller kokossocker. Blanda lätt med fingrarna i handflatan och börja skrubba kroppen.

 

  • Bodylotion

Detta rekommenderas enbart på blöt hud.

Cecilia, en av grundarna, testade detta när hon hade bråttom och därefter gör hon så alltid. När hon är klar i duschen tar hon en klick hårmask på BLÖT kropp och smetar ut hårmasken slarvigt. Därefter tar hon handduken och torkar sig som vanligt. Kroppen får en jämn återfuktning och doftar ljuvligt av antingen bergamott eller ros.
Effektivt och återfuktande!

  • Hårmaskens eteriska oljor

Vi använder enbart ekologiskt certifierade eteriska oljor av högsta kvalité som doft till alla våra produkter. Inga syntetiska parfymer!

Hårmask nr22 innehåller även eterisk olja av bergamott som är antiseptisk, reducerar stress, detoxifierar, tar bort dålig doft och är desinficerar. Den har uppiggande och stämningshöjande egenskaper vilket gör den användbar vid nedstämdhet, ångest, stress och sömnbesvär.

Hårmask nr20 innehåller eterisk olja av ros som passar känslig och torr hud. Den har antiseptisk, lugnande, renande och fuktgivande effekt på kroppen och sinnet.

Hårmask nr23 är certifierad av AllergyCertified. Den har ingen doft och därmed inte någon eterisk olja. Den lämpar sig för barn, gravida och för dem som har överkänslighet för doft.

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”38″ _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_shop]
Unscented Beauty Heroes

Unscented Beauty Heroes

AllergyCertified BeautyBRUNS (SE) & SARA ROSALIE (NL) BRUNS AllergyCertified Series:Same products – but unscented! Ever since BRUNS made their first shampoo nr 01 Harmonious Coconut, they also created an "unscented sister version" nr03 Unscented. Same hydrating...

Good Brand Award 2021

Good Brand Award 2021

  BRUNS is truly proud to announce that we recently won the "GOOD BRAND AWARD 2021" award for the company's contribution.The 2021 Good Brand Award by Sublime Magazine, the first international sustainable lifestyle magazine, recognizes advancing social &...

NATURAL BEAUTY TREATMENT

NATURAL BEAUTY TREATMENT

BRUNS x THE BOX by CAROLINA MAZZONI @brunsproducts / Summer Event in Cadaques, Catalunya-Spain 2021 BRUNS SKINCARE SERIES WITH FACIAL YOGA AND SCULPTURAL FACE LIFTING MASSAGE ABOUT CAROLINA: "From a young age, I was involved in the world of wellbeing. My parents owned...

The 2021 Global Green Beauty Awards

The 2021 Global Green Beauty Awards

3 AWARDS TO BRUNSThe Global Makeup Awards is delighted to showcase the best in makeup and beauty looking at the best of new launches in the UK, USA, Scandinavia and for 2021 also Asia. ​About the Global Makeup AwardsUK, U.S.A, Scandinavia Now in its fourth year, and...

GROWTH SERIES

GROWTH SERIES

JOYFUL GROWTH -A NATURAL WAY TO STIMULATE THE HAIR GROWTHBRUNS Products GROWTH series consists of three products that promote hair growth by activating the natural hair cycle and the growth phase. The common denominator is the biologically active substances extracted...

Sustainability Goals

Sustainability Goals

Sustainability and usefulness BRUNS Products is a solid growing brand in green hair care and natural beauty products. In addition to a self-produced product series -BRUNS Products, the founders also run "BRUNS Frisörer" with two hair salons in Sweden, which are...

Vi lanserar hudvård!

Vi lanserar hudvård!

Vi lanserar hudvård! LERA, MIST & ELIXIREN DJUPRENGÖRANDE, VÅRDANDE OCH VITALISERANDE TRIO FÖR HÅRBOTTEN, ANSIKTE OCH DEKOLLETAGE. BRUNS Products nya hår och hudserie är en djuprengörande, vårdande och vitaliserande behandling för hårbotten, ansikte och...

GREEN SALON

GREEN SALON

GREEN SALON CERTIFICATION The aim of Green Salon BAN HARMFUL CHEMICALS Green Salon Scandinavia is an NGO* for hairdressing salons and beauticians, who want to become more environmentally friendly. In 2006 Green Salon Scandinavia was founded on request by Danish...

Vilket schampo ska jag välja?

Vilket schampo ska jag välja?

Hej underbara Brunsare! Här har vi en informerande video som visar vilket schampo som passar just dig. In och kika! Skriv gärna till oss vid fler frågor. [video width="1080" height="1080"...