Gör en detox

Vi rekommenderar alla att göra en detox med Schampo nr04 eller nr05 utan doft. Genom att detoxa ditt hår får du bort alla beläggningar som tex sulfater, parabener, tungmetaller och silikoner som tynger ner dina hårstrån.
Efter att du gjort en detox får ditt hår volym och en nyfödd känsla som är helt fantastisk. Ditt hår känns luftigt och glansigt.

Så gör du en detox, KLICKA HÄR.

 

Här hittar du Schampo nr04 Magisk Citrus, KLICK.

Här hittar du Schampo nr05 Oparfymerad, KLICK.

 

Fyllighet

Till dig som vill ha en styling som håller hela dagen har vi skapat vårt egna drömwax, vårt Hårdvax nr30 eller nr31 utan doft. Det är ett torrt vax som ger maximal volym och stylingeffekt. Applicera i torrt hår och massera in i hårbotten och krama in i dina längder, forma därefter din frisyr med kan eller fingrar. Vaxet syns inte efter appliceringen i ditt hår.

Hårdvax nr30 Välklädd Svartpeppar, hittar du här KLICK.

Hårdvax nr31 Oparfymerad, hittar du här KLICK.

Volym

TIll dig som inte vill ha mjukt hår utan bara fyllighet har vi ett tips. Byt ut balsam mot vår Hårsufflé nr14 eller nr15 utan doft. Ta en klick av hårsufflén i handen och applicera i handdukstorkat hår. Hårsufflén ger fyllighet, läker ditt hår och vid föning även maximal volym.

Hårsufflé nr14 Syrlig Mynta, hittar du här KLICK.

Hårsufflé nr15 Oparfymerad, hittar du här KLICK.

Struktur

Vår Saltspray nr12 eller utan doft nr13 är till för dig som vill ha en strävare struktur. Är superbra till kortare hår som vill ha ruffs eller för dig som vill locka ditt hår och få lockarna att hålla längre. Vi rekommenderar att spraya Saltspray innan och efter alla stylingar med stylingverktyg eller fön för ett hållbart resultat.

Saltspray nr12 Frisk Mandarin, hittar du här KLICK.

Saltspray nr13 Oparfymerad, hittar du här KLICK.

För lockigt hår

Lockigt hår älskar fukt. Spraya i vår magiska Balsamspray och krama upp dina lockar för en snabb och enkel uppfräschning. Balsamsprayen vårdar håret med shea smör och avokadoolja som samtidigt ger en anti-frizz effekt. För större och tyngre lockar rekommenderar vi att blanda 2/3 Hårsufflé med 1/3 Hårmask. Mixa i handen och krama upp dina lockar. Detta är den ultimata lockkrämen som alla frisörer hos Bruns Frisörer älskar.

Balsamsprayen passar alla hårtyper, ger fukt och näring. Den har även en anti-frizz effekt som är toppen till lockigt, frissigt hår.

Balsamspray Sprudlande Tangerin, hittar du här KLICK.

Balsamspray nr19 Oparfymerad, hittar du här KLICK.

Hårsufflé nr14 Syrlig Mynta, hittar du här KLICK.

Hårsufflé nr15 Oparfymerad, hittar du här KLICK.

Hårmask nr22 Varm Bergamott hittar du här KLICK.

Hårmask nr20 Klassisk Engelsk Ros hittar du här KLICK.

Hårmask utan doft hittar du här KLICK.

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”4″ include_categories=”36,38″ _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_shop]